KODIN REMONTIT - ESPOO

Haluatko uudistaa kotisi kylpyhuoneen tai keittiön ilmeen? Kaipaatko keittiöön lisää säilytystilaa? Onko kodinhoitohuone toimiva? Me autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan käytännölliset ja viihtyisät tilat kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi. Teemme kaikki kodin sisäpuoliset remontit Espoossa ja muualla Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä Rustholliin, kun etsit ammattitaitoista apua remontointiin! Voit luoda sisustukseesi tyylikkäitä vivahteita pienellä pintaremontilla tai muuttaa tilojen pohjaratkaisut täysin omien tarpeidesi mukaisesti.

Olemme Suomen johtava avaimet käteen -remontoija ja annamme kaikille toteuttamillemme remonteille aikatakuun. Pidämme siis huolen, että ekodin remontit valmistuvat sovitussa aikataulussa. Mikäli valmista ei synny antamassamme ajassa, hyvitämme viivästyksen remontin loppusummassa. Teemme työt ripeästi, jotta pääset nauttimaan uudistetusta tilasta mahdollisimman pian. Toimimme Espoossa lisäksi koko Uudenmaan alueella.

KEITTIÖREMONTIN TOTEUTUS VAIVATTOMASTI

Keittiötä kutsutaan usein kodin sydämeksi, sillä tilassa sekä ruokaillaan että vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Toimivasta keittiöstä löytyy paikkansa kaikille astioille ja kattiloille sekä tilaa muille arjen toiminnoille. Hoidamme keittiöremontit Espoossa kokonaisvaltaisesti ja autamme tarvittaessa sinua valitsemaan käyttötarkoitukseen ja tyyliin sopivat materiaalit sekä kalusteet. Pääset mukaan suunnitteluun ja kuulemme mielellämme toiveesi sekä tarpeesi koko projektin aikana.

Tiedämme kuinka tärkeää ajallaan valmistuva keittiöremontti on. Kun työt on suunniteltu huolella, etenee remontti sujuvasti, jolloin työmme ei häiritse liiaksi muuta arkielämääsi. Olemme taitavia keittiöremontin kokonaisvaltaisessa hoitamisessa, jolloin sinun tehtäväksi jää ainoastaan toivotun ilmeen suunnittelu sekä materiaalien valinta. Keittiön vanhat kodinkoneet voidaan samalla vaihtaa energiaa säästäviin laitteisiin. Muistathan, että voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksen kaikissa Rusthollin toteuttamissa remonteissa.

Kerromme mielellämme vinkkimme tilojen suunnitteluun sekä materiaalien valintaan. Tiedämme minkälaisia vaatimuksia kukin tila asettaa valittaville kalusteille sekä materiaaleille. Uskomme siihen, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Voit pyytää meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille kotiisi. Rusthollin remonttisuunnittelijat Espoossa palvelevat sinua ja käyvät läpi vaihtoehtoja keittiöremontin, kylpyhuoneremontin tai muun kodin remontin toteutukseen. Remonttisuunnitelmasta voit helposti seurata myös remontin etenemistä, kun tiedät missä vaiheessa mitäkin on tarkoitus tehdä.

RUSTHOLLIN LAATUUN VOI LUOTTAA

Rustholli panostaa asiakastyytyväisyyteen sekä laadukkaaseen lopputulokseen. Toteutamme työt ammattiylpeydellä ja haluamme saada hymyn kasvoillesi. Luomme kotisi sisätiloista viihtyisät ja käytännölliset. Kun remontti toteutetaan parhaita materiaaleja käyttäen, saadaan remontilla nostettua asuntosi arvoa sekä asumismukavuutta. Voit luottaa siihen, että lopputuloksena syntyy siisti ja kestävä kokonaisuus, joka miellyttää vielä vuosienkin päästä.

Keittiö- ja kylpyhuoneremonttien lisäksi voit tilata kauttamme kaikki kodin sisäpuoliset remontit. Teemme muun muassa pintojen uusimiset, lattioiden vaihdot, väliseinien rakentamiset ja muutostyöt, kalusteiden asennukset sekä saunatilojen uudistukset. Pintaremontti voi olla aiheellinen esimerkiksi ennen asunnon myyntiä, jos asunnosta halutaan saada maksimaalinen hinta. Toiminta-alueemme kattaa Espoon lisäksi koko Uudenmaan.

Ota helposti yhteyttä, soitamme sinulle takaisin: