Referenssikohde

HUONEISTOREMONTTI – KOKO KÄMPPÄ KUNTOON

Espoossa asuva perhe halusi yhdistää kerrostaloyksiön ja -kolmion suureksi perhekodiksi. Mittavan huoneistoremontin lisäksi samaan aikaan hoidettiin myös talon putket kuntoon.

Kahden huoneiston yhdistäminen yhdeksi suureksi asunnoksi vaati luonnollisesti uuden pohjapiirroksen suunnittelemisen. Paikkaa vaihtoi keittiö ja seiniä kaadettiin. Samaan aikaan meneillään olevan putkiremontin pääurakoitsija (PEAB) oli valinnut Rusthollin yhteistyökumppanikseen. Rustholli oli luonnollinen valinta vastaamaan asuntojen yhdistämisestä ja tekemään huoneistoremontin.

Huoneistoremonttiin suunnitteluineen meni viitisen kuukautta, johtuen remontin laajuudesta. ”Putkiremontti teki kokonaisuudesta poikkeuksellisen, joten aikataulu meni aika kireälle. Loppujen lopuksi suunnitelmien mukaan kuitenkin kaikki meni”, perheen isä kiittelee.

Rusthollin työnjohtaja olikin remontin ajan muualla asuvaan perheeseen yhteydessä sähköpostein, tekstiviestein ja puheluin. Perhe vieraili toisinaan myös paikanpäällä, tekemässä viimeisiä yksityiskohtapäätöksiä yhdessä Rusthollin asentajien kanssa.

Asunto remontoitiin lattiasta kattoon, ja lopputuloksena oli perheelle sopivaksi muokattu unelma koti. ”Nyt meillä on toimiva perhekoti”, toteaa asiakas tyytyväisenä.