Sisäpintasuunnitelma

REMONTTISUUNNITELMA LÄHTEE AINA TOIVEISTASI REMONTIN SUHTEEN

Remonttisuunnitelma perustuu aina sinun toiveisiisi ja odotuksiisi. Onnistunut remontti suunnitellaan huolellisesti ja rauhassa, ja on tärkeää, että sinun toiveesi ja haaveesi tulevat kuulluiksi. Jotta osaat kertoa meille toiveesi remontin suhteen, voit miettiä etukäteen minkälaisen lopputuloksen haluat. Jos kyseessä on esimerkiksi keittiöremontti, voit aloittaa toiveidesi kartoittamisen selailemalla erilaisia keittiöitä verkossa tai lehdistä.

Merkitse ylös, mitkä elementit ovat sellaisia, joita haluat myös omaan keittiöösi. Voit yhdistellä keräämistäsi kuvista sinulle sopivan kokonaisuuden. Mieti etukäteen myös keittiön väritystä, materiaaleja ja toiminnallisuuksia. Suunnittele minkälaiset keittiönkaapit haluat, perinteiset vai modernit, kenties laatikot alakaappien tilalle ja niin edelleen. Suunnittele myös, minkälaisen keittiön välitilan, lattian ja seinät haluat. Teemme remonttisuunnitelman toiveidesi pohjalta ja tiedät mitä saat. Toki remonttisuunnittelijamme antavat myös suosituksia ulkonäön ja eri materiaalien osalta suunnittelun aikana.

REMONTTISUUNNITELMA TAKAA REMONTTISI ONNISTUMISEN

Remonttisuunnitelma on koko remontin perusta, josta käy ilmi kaikki remontissa oleellinen materiaaleista, toteutustavasta ja aikataulusta. Rusthollilta saat kaikki kodin remontit ja remonttisuunnitelmat tarvitsit sitten keittiön, kylpyhuoneen, pintojen tai vaikkapa saunan remonttia. Meiltä saat myös kaikki LVI- ja sähkötyöt saman katon alta vaivattomasti ja luotettavasti.

Teemme aina etukäteen remonttikohteessa remonttisuunnitelman, joka sisältää kustannus- ja aika-arvion. Kokemuksemme perusteella pystymme todella tarkkoihin arvioihin, eikä sinulle tule ikäviä yllätyksiä. Annamme myös remonteillemme aikatakuun, joka tarkoittaa sitä, että jos remontti venyy yli arvioidun saat viisi prosenttia alennusta remontin hinnasta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty myös remontissa!

RUSTHOLLI REMONTIN TEETTÄMINEN ON 100%:STI HELPPOA JA LUOTETTAVAA

Kun olet päättänyt laittaa kotisi uuteen uskoon ja etsit luotettavaa remontoijaa, pyydä meidät paikan päälle. Yhdessä kartoitamme toiveesi ja tavoitteesi ja kirjaamme ne huolellisesti ylös remonttisuunnitelmaa varten. Samalla käymme läpi remontin toteutustavan, jotta tiedät miten asunnostasi saadaan sellainen kuin haluat.

Saat remonttisuunnitelman lopputuloksesta, jolloin näet jo konkreettisesti, miltä asuntosi tulee näyttämään remontin jälkeen. Kustannusarvion perusteella voit valita, haluatko tilata remonttisi meiltä. Tämän jälkeen täytetään remonttisopimus, joka sisältää tarkat tiedot siitä mitä, asunnossasi tehdään ja mikä on aikataulu. Sopimuksessa käydään vielä läpi materiaalit ja värit, joita haluat remontissa käytettävän. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, olet tehnyt oman osuutesi ja me hoidamme loput. Helpompaa remonttia et ole osannut kuvitellakaan!

REMONTTISUUNNITELMA AMMATTILAISELTA

Teemme remonttisuunnitelman rautaisella ammattitaidolla, ja voit olla varma, että osaamme ottaa suunnitelmassa huomioon kaikki remonttiin vaadittavat seikat. Ilman suunnitelmaa ei kannata lähteä remonttia tekemään, sillä se vain aiheuttaa lukemattomia ongelmia esimerkiksi aikatauluissa. Jotta voimme tarjota sinulle vaivattoman ja huolettoman remontin, teemme tarkan suunnitelman etukäteen ja tiedät koko ajan, missä mennään. Remonttisuunnitelmasta voit seurata remontin etenemistä ja tiedät missä vaiheessa mitäkin on tarkoitus tehdä. Näin voit olla huoletta ja keskittyä elämään normaalia elämääsi remontista huolimatta.

Voit pyytää meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille. Oman alueesi remonttisuunnittelija on aina käytettävissäsi.

Ota helposti yhteyttä, soitamme heti sinulle takaisin: