Unelmien kylpyhuone Helsinki

UNELMOITKO KOTIKYLPYLÄSTÄ?

Kylpyhuone on kotimme tärkeimpiä huoneita, sillä se on tänä päivänä monelle paitsi peseytymistila, myös entistä useammin tila, jossa voi viettää omaa aikaa. Kylpyhuoneen tärkeys kotimme yhtenä tärkeimpänä huoneena korostuu myös lukuisissa sisustuslehdissä ja television sisustusohjelmissa. Unelmoitko kotikylpylästä, jossa on suihkun ja vesialtaiden ohessa esimerkiksi ylellinen kylpyhuone ja löylytila? Kylpyhuoneesta voidaan Rusthollin ammattilaisten avulla toteuttaa toimiva ja ylellinen kokonaisuus.

Rustholli on erikoistunut toteuttamaan keittiö- ja kylpyhuoneremontteja. Kylpyhuoneremontti vaatii runsaasti erikoisosaamista sekä kokemusta ja siksi märkätilojen remontti kannattaakin antaa asiantuntijan tehtäväksi. Kaikilla työnjohtajillamme on märkätilojen valvojan sertifikaatti sekä asentajillamme on voimassa oleva märkätila-asentajan sertifikaatti. Toteutamme toiveittesi pohjalta juuri sellaisen kylpyhuoneen, johon haluaisit astua sisään suoraan sisustuslehtien sivuilta. Sinun tehtäväsi on toivoa, meidän tehtävänämme on toteuttaa. Aloita unelmiesi kylpyhuoneremontti kanssamme.

KYLPYHUONEEN SUUNNITTELUUN

Kylpyhuone on keittiön lisäksi yksi kodin tärkeimmistä huoneista, ja sen vuoksi siellä viihtymiseen kannattaakin panostaa. Kylpyhuoneessa peseydytään, kylvetään, meikataan ja laitetaan hiuksia. Toisaalta kylpyhuone toimii myös arkisena pyykinhuoltopaikkana. Kylpyhuone on se kodin tila, josta jokainen päivä alkaa ja johon se päättyy. Mikä olisikaan parempaa kuin aloittaa ja lopettaa päivänsä tyylikkäässä unelmien kylpyhuoneessa.