Kylpyhuoneremontti & keittiöremontti Lohja

Kylpyhuoneremontti ja keittiöremontti Lohjalla Rusthollilta

Rustholli on yksi Suomen johtavista avaimet käteen -remontoijista. Toteutamme monipuoliset keittiöremontit ja kylpyhuoneremontit Lohjalla. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun remontin toteuttamiseen ja annamme työllemme aikatakuun, jolloin sinun ei tarvitse kärvistellä kotona ilman keittiötä tai suihkua kauaa. Rusthollin aikatakuu on ainutlaatuinen asiakaslupauksemme, jonka annamme kaikille keittiöremonteille ja kylpyhuoneremonteille. Tutustu ja tilaa remontti!

Keittiöremontti Lohja

Keittiöremontti tulossa? Kalusteet hankkimatta, materiaalit valitsematta, eikä remontin tekijästä ole vielä tietoakaan? Rustholli hoitaa keittiöremontit Lohjalla kokonaisvaltaisena palveluna. Saat meiltä kaiken tarvittavan unelmiesi keittiöön kilpailukykyiseen hintaan ja äärimmäisen laadukkaalla työnjäljellä. Keittiö on yksi tärkeimmistä, ellei tärkein osa kotia, ja siksi sen pitää miellyttää silmää ja olla toimiva. Keittiö onkin ensimmäinen asia, mikä kodissa on hyvä yleensä remontoida!

Miksi tehdä keittiöremontti?

Keittiöremontti kannattaa tietysti kodin viihtyisyyden parantamiseksi; uudet materiaalit, kalusteet ja pinnat ilahduttavat vanhojen poistuttua. Lisäksi keittiön toiminnallisuutta voidaan parantaa uudella pohjaratkaisulla, mikä tekee arjen kokkailuista sujuvampaa. Keittiöremontilla on helppo lisätä myös kodin energiatehokkuutta, etenkin, jos vanha keittiö on ollut talossa jo pitkään. Uudet kodinkoneet ovat hiljaisia, helppokäyttöisiä, nopeita ja ne käyttävät huomattavasti vähemmän sähköä. Keittiöremontti myös nostaa asunnon arvoa.
Ota yhteyttä ja kysy lisää keittiöremontista Lohjalla. Tulemme mielellämme paikan päälle ja teemme 3D-havainnekuvat uudesta keittiöstäsi! Lue lisää keittiöremontista.

Kylpyhuoneremontti Lohja

Rustholli on erikoistunut toteuttamaan kylpyhuoneremontteja kaikenlaisiin tarpeisiin. Teemme saunaremontit, WC-remontit, pesutilojen remontit sekä kaikki muut märkätilojen kunnostukset. Kylpyhuoneremontti vaatii runsaasti erikoisosaamista ja kokemusta, ja siksi remontti kannattaa aina toteuttaa alan ammattilaisen toimesta. Kaikilla kylpyhuoneremontin asentajillamme on voimassa oleva sertifikaatti.

Toteuta elämäsi helpoin kylpyhuoneremontti

Toimiva ja viihtyisä kylpyhuone on arjessa paikka rentoutua. Remontoimme toiveidesi pohjalta juuri sellaisen kylpyhuoneen, josta haaveilet etsiessäsi ideoita sisustuslehtien sivuilta. Sinun tehtäväsi on toivoa, meidän tehtävämme on toteuttaa!
Teemme kylpyhuoneremontit Lohjalla suunnittelusta viimeiseen silaukseen saakka. Autamme halutessasi valitsemaan WC-kalusteet, laatat, kylpyhuoneen kaapinovet, peilit ja valaisimet. Materiaalien, tyylin, tunnelman ja kalusteiden lisäksi autamme suunnittelemaan tilasta mahdollisimman käytännöllisen ja toimivan kokonaisuuden. Oli toiveissa sitten uudistaa kodin pieni pesutila tai luoda täydellinen kotikylpylä saunoineen ja poreammeineen, me hoidamme kaiken kylpyhuoneremonttiin liittyvän!
Tutustu kylpyhuoneremontteihin tarkemmin tai ota suoraan yhteyttä, mikäli tarvitset kylpyhuoneremonttia Lohjalla.

SIMO LÅNGSTRÖM

Remonttisuunnittelija, Projektipäällikkö
P. 044 7600 501
simo.langstrom@rustholli.fi

AKI LAATIKAINEN

Remonttisuunnittelija
P. 040 192 6796
aki.laatikainen@rustholli.fi