Tarina ja arvot

REMONTOINTI PERUSTUU LUOTTAMUKSEEN

Useimmilla meistä on kokemusta remonttipalveluista, joissa lupaukset muuttuvat teoksi vasta kehotuksen jälkeen ja joissa työn jälki ei aina vastaa sitä, mitä tilasi. Aikataulut pettivät ja tieto tilaajan ja toteuttajan välillä ei kulje. Moni remonttia toteuttava asiakas huomaa lopulta, että omaa aikaa on tuhlattu remontin läpivientiin tuntikausia, vaikka valmista olisi pitänyt syntyä ilmankin.

YHDELLÄ SOPIMUKSELLA KAIKKI REMONTTIIN LIITTYVÄT PALVELUT

Rustholli on remontointiyritys, jonka tavoitteena on varmistaa asiakkaallemme hyvät yöunet jo remontin aikana ja varsinkin sen jälkeen. Me tiedämme, mitä me teemme. Siksi uskallamme antaa kaikille remonteillemme aikatakuun. Jos valmista ei synny antamassamme ajassa, hyvitämme viivästyksen remontin loppusummassa. Meille työmme jälki ja onnistunut lopputulos on tärkein käyntikorttimme.

Pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla työmme etenemisestä ja hyvän naapurisovun ylläpitämiseksi tiedotamme aktiivisesti myös taloyhtiötäsi remontin kulusta.

RUSTHOLLIN TARINA

Rusthollin nykymuotoinen toiminta sai alkunsa Lohjalla vuonna 2007, jolloin Harri Vuorinen, Jari Honkaniemi ja Jarmo Sassali perustivat kodin remontteja tarjoavan yrityksen Pastelli Oy:n. Tulin itse mukaan vuonna 2008 ja toin mukanani rakennusalan erityisosaamista. Valitsimme työntekijät huolella, koulutimme heidät perusteellisesti ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan. Nämä asiat johtivat onnistuneisiin remontteihin ja poikkeukselliseen suosioon Lohjan alueella. Vuonna 2009 muutimme Pääkaupunkiseudulle, jossa toiminta kasvoi räjähdysmäisesti. Kasvun myötä kehitimme yrityskonseptiamme edelleen ja onnistuimme pitämään korkean asiakastyytyväisyyden, joka on myös kestänyt koko historiamme ajan.

Vuonna 2011 muutimme kasvustrategiaa, kun Pastelli osti Suomen tunnetuimman remonttibrändin, Rusthollin. Rustholli-brändin alla oli tehty yli 15.000 remonttia, vuodesta 1997 alkaen. Pastellin konseptin ja Rustholli-brändin yhdistelmänä syntyi luotettavuudestaan tunnettu Rustholli Franchise-ketju. Franchise-toiminta laajeni Pääkaupunkiseudulta Lohjalle 2012, ja Tampereelle vuonna 2014. Siirryttyäni Rusthollin toimitusjohtajaksi 2017, teimme kuitenkin päätöksen lopettaa franchise-toiminta toistaiseksi, vuodesta 2020 alkaen. Keskitymme nyt kehittämään Rusthollin konseptia edelleen, ja tarjoamme palvelujamme Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Olemme tunnettuja siitä, että huomioimme asiakkaan ainutlaatuisesti ja tämä tiivistyy kolmeen asiaan: Teemme remontin sinulle helpoksi, voit luottaa lupauksiimme ja lopputulos on laadukas.

Onnistunut kokonaisuus koostuu kuitenkin monesta osa-alueesta. Näitä ovat ammattitaito, parhaat materiaalit, työvaiheiden siisteys, asiakkaan huomioiminen remontin aikana, nopeus sekä Rusthollin arvot rehellisyys ja luotettavuus – osat, jotka pelaavat saumattomasti yhteen.

Jokainen työntekijämme on sitoutunut näihin arvoihin, koska haluamme muuttaa omalla esimerkillämme koko rakennusalan mainetta paremmaksi.

Tuntuu hyvältä nähdä työssään asumiseen liittyvien unelmien muuttuvan onnistuneiksi ratkaisuiksi.

 

Jami Suhonen
Rustholli-ketjun toimitusjohtaja
050 490 0680
jami.suhonen@rustholli.fi