Referenssikohde

LUISKARIT

TAKUUREMONTTI ON TOTTA!

Luiskarin pariskunta toivoi nopeaa, vaivatonta ja helppoa ratkaisua kylpyhuoneen remontointiin. Kuinka ollakaan, kaikki ei mennyt aivan putkeen. Rustholli kuitenkin pelasti tilanteen.

Luiskarit epäilivät kosteusvauriota kylpyhuoneessaan. Tilattu kuntokartoitus kylpyhuoneeseen kertoikin karun totuuden: oli aika tehdä kylpyhuoneremontti. Perhe viihtyi asunnossaan, joten oli tullut aika hoitaa vanha kylpyhuone kuntoon. Helppo remontti oli parempi vaihtoehto kuin raskas muutto.

Luiskarit naureskelevat, että ensimmäinen ajatus oli osallistua remontin tekoon aktiivisesti, valitsemalla itse kaikki kaakeleista hanoihin. Perhe kuitenkin piti mielensä avoimena ja he tutustuivat eri liikkeiden remonttitarjouksiin. Rusthollin tarjous teki pariskuntaan lähtemättömän vaikutuksen. ”Rustholli teki kaiken niin helpoksi. Oli putkimiestä, sähkömiestä, isännöitsijäilmoitukset, materiaalitilaukset jne. Avaimet käteen -tyylinen tarjous sopi juuri meidän tarpeisiimme ja elämäntilanteeseemme”, Luiskari sanoo. Rustholli valittiin remontoimaan kylpyhuone.

Kylpyhuoneremontin sovittiin kestävän kolme viikkoa ja kesto kirjattiin kauppasopimukseen. Pitkäkestoista remonttia pelänneen perheen kauhukuvat eivät toteutuneet. ”Kommunikointi toimi hyvin, sillä saimme jatkuvasti informaatiota työn etenemisestä. Pienestä viiveestäkin ilmoitettiin rehellisesti. Se ei kuitenkaan viivyttänyt loppuremonttia. Sovittu aikataulu piti täysin.”

Perhe pääsi nauttimaan remontoidusta kylpyhuoneestaan ajallaan, kun aikataulu piti. Vähän ajan päästä pariskunta kuitenkin huomasi, että allaskaapin saumat turposivat. Luiskarit reklamoivat asiasta sähköpostitse ja yllätykseksi Rusthollista otettiin yhteyttä välittömästi. ”Palvelu oli erittin nopeaa ja ystävällistä. Allaskaappi vaihdettiin nopeasti ja ilman kustannuksia. Takuu toimi loistavasti, sillä allaskaappi vaati vaihtoa vielä toistamiseen”, Luiskari sanoo. Toisella kerralla vaihdettiin erilainen kaluste, joka kestää vesiroiskeita.

Rustholli kantoi esimerkkillisesti lupauksensa ja hoiti kylpyhuoneen kuntoon. Vaikka kustannuksia syntyi vaihdoista, niin meille se oli ilmaista. Rustholli priorisoi reklamaation hoidon, jopa uusien remonttien edelle. ”Nyt meillä on uusi ja silmää miellyttävä kylpyhuone. Pääsimme remontista kokonaisuudessaan todella helpolla, kiitos Rusthollin”, Luiskari kiittelee.