Aikatakuu

HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY

Jokainen remontin teettänyt tietää, että remontteja tehdessä saattaa sovittu aikataulu joskus paukkua milloin mistäkin syystä. Hyvin usein taustalla on ylimalkainen suunnittelu, koordinoinnin puute tai ylioptimistinen suunnittelija.

Pientalorakentamisen kehittämiskeskuksen tekemän tutkimuksen mukaan, melkein puolet (43,4%) remonteista eivät pysy aikataulussa.

Remontin viivästymisestä kärsii aina ainoastaan asiakas. Siksi me päätimme laatia remonttisuunnitelmamme sellaisiksi, että antamamme aikataulu taatusti pitää. Tiedämme tämän tuhansien remonttikohteiden kokemuksella. Rusthollin tekemistä remonteista 99% valmistuu ajoissa (tilasto vuodelta 2017-2019).

Me annamme kaikille remonteillemme aikatakuun. Meidän mielestämme ei ole ainakaan asiakkaan vika, jos remonttityömaalla hommat syystä tai toisesta seisovat. Siksi me lupaamme hyvittää 5 % remontin hinnasta, jos antamamme aikataulu ylittyy.

Haluatko tietää tarkalleen, milloin kodissasi on valmista jälkeä? Pyydäpä meiltä siinä tapauksessa ilmainen remonttisuunnitelma. Tiedät tarkalleen, milloin vanha on vaihtunut uudeksi!