Keittiöremontti Espoo, Vantaa, Lohja & Pääkaupunkiseutu

HUOLETON KEITTIÖREMONTTI

Keittiöremontti saattaa tuntua raskaalta projektilta edes aloittaa. Mistä keittiökalusteet? Kuka vastaa putki- ja sähkötöistä? Keittiön lattia ja seinätkin tarvitsevat uutta ilmettä. Lisäksi taloyhtiökin vaatii remontti-ilmoituksen, jonka täyttäminen voi olla yllättävänkin aikaa vievää puuhaa. Entä asbesti? Rustholli on Suomen johtava avaimet käteen -remontoija. Olemme taitavia nimen omaan remontin kokonaisvaltaisessa hoitamisessa ja asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan osallistuminen suunnitteluun ja materiaalien valitseminen.

Hinnan ja ulkonäön lisäksi keittiöremontin aikataulu merkitsee asiakkaalle paljon. Onhan keittiö yksi kodin tärkeimmistä tiloista, ja poissa käytöstä asennuksen aikana. Rusthollin aikatakuu on ainutlaatuinen asiakaslupauksemme, jonka annamme kaikille remonteillemme. Aikatakuu tarkottaa sitä, että keittiöremonttisi ripeä valmistuminen on myös meidän mielestä todella tärkeää.

KEITTIÖN REMONTOINTI PARANTAA ASUMISEN LAATUA

Remonttisi valmistumisen jälkeen alkaa uuteen keittiöön tutustuminen. Uudet materiaalit, kalusteet ja mekanismit ilahduttavat nuhjuisuuden poistuttua. Energiaa säästävät uudet kodinkoneet ovat hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Ei enää pakastimen sulattamisia ja valurautalieden hinkkaamista puhtaaksi. Uudella induktioliedellä ruoka kypsyy nopeammin ja kirkkaampi led-valaistus helpottaa ruoan esivalmisteluita ennen niin pimeässä keittiössä.

MILLOIN KEITTIÖ KANNATTAA UUSIA?

Keittiön uusiminen tulee ajankohtaiseksi kun se alkaa näyttämään huonolta tai toiminnallisuus ei vastaa keittiön käyttäjien tarpeita. Keittiö on niin tärkeä osa kotia, että sen pitää miellyttää silmää ja olla toimiva. Keittiö onkin ensimmäinen asia, mikä kodissa kannattaa aina remontoida. Mikä parasta, keittiöremontti on nopea ja helppo toteuttaa. Suomessa on paljon avaimet käteen – keittiöliikkeitä. Palveluntarjoajaa valitessaan kannattaa aina varmistaa, että yrityksellä on oma henkilökunta, joka seisoo luvattujen asioiden takana.

Haluatko tietää, miltä uusi keittiösi näyttää? Pyydä meidät käymään paikan päällä. Piirrämme fotorealistiset 3D-kuvat paikan päällä. Rusthollin toteuttamat remontit ovat kotitalousvähennyksen alaista työtä, lue lisää mitä se tarkoittaa sinun remontissa. Lue lisää maksuttomasta keittiösuunnittelupalvelustamme.