Referenssikohde

REFERENSSIKOHDE OMAKOTITALO 1970-LUKU, PORVOO

KATSO LISÄÄ KOHTEITA TÄÄLTÄ

Keittiöremontti on kylpyhuoneremontin ohella eräs kodin keskeisimmistä remonteista, mutta aina keittiöremontti ei tarkoita kokkauksen päättymistä keittiössä kokonaan remontin ajaksi. Toisinaan jo pienillä muutostöillä voi olla ratkaiseva vaikutus koko kodin ilmeen kannalta. Rusthollin avulla tehtiin keittiön uudistus pienillä konsteilla.

Asiakas asuu tyypillisessä 1980-luvulla rakennetussa talossa, jossa eletyt vuosikymmenet näkyivät luonnollisena pintojen kulumisena. Ennen Rusthollin tekemää keittiöremonttia asiakas päivittikin kotinsa lattiat ajanmukaisiksi. ”Olemme muuttaneet asuntoomme jo toistakymmentä vuotta takaperin. Asunto oli ikävuosistaan huolimatta kohtalaisen hyvässä kunnossa. Keittiöremontin lähtökohtana oli kuitenkin, että tuon aikaiset materiaalit eivät tyydyttäneet minua alkuunkaan. Koko asunnosta piti saada enemmän kodinomainen, meidän näköisemme.”, asiakas muistelee remontin taustalla olleita syitä.

Asiakkaan keittiöremontti sujui jo alusta lähtien Rusthollin remonteille tuttuun, asiakkaalle ystävällisempään tyyliin. Heille jää remontissa vastuu ainoastaan oman maun mukaisista valinnoista. Avainsanana Rusthollin remonteissa onkin vaivattomuus. ”Rusthollin edustaja kävi kotona esittelemässä erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja. Valmiit näytemallit ovista ja materiaaleista helpottivat valintaa. Asiakkaan toiveet otettiin keskusteluissa hyvin huomioon. Mikä tärkeintä keittiöremonttia ajatellen, aikataulu remontille määriteltiin myös tarkasti.”, hän kertoo. Rusthollin tapa tehdä työtä saa kiitosta myös asiakkaalta. ”Koin, että nyt on ammattiväkeä töissä! Uusi keittiö oli kerrasta oikein asennettu ja lopputulos miellytti silmää. Kun jo remonttisuunnitelmaa tehdessä tuli tunne, että tähän remonttiliikkeeseen voi luottaa, ei muita tarjouspyyntöjä tarvinnut edes tehdä!”, hän toteaa tyytyväisenä.

”Koin, että nyt on ammattiväkeä töissä!”