Markatilojen Energiaremontti

Kylpyhuoneremontti Espoo, Vantaa, Lohja & Pääkaupunkiseutu

ELÄMÄSI HELPOIN KYLPYHUONEREMONTTI

Kylpyhuone on elämämme tärkeimpiä huoneita keittiön ohella. Kylpyhuone on tänä päivänä monelle paitsi peseytymistila, mutta myös entistä useammin tila, jossa voi viettää omaa aikaa. Parhaimmillaan kylpyhuone voidaan muuttaa kokonaiseksi kotikylpyläksi, jossa on suihkun ja vesialtaiden ohessa esimerkiksi ylellinen kylpyhuone ja löylytila. Kylpyhuoneen tärkeys kotimme yhtenä tärkeimpänä huoneena korostuu myös lukuisissa sisustuslehdissä ja television sisustusohjelmissa.

Kylpyhuoneeseen halutaan nyt panostaa. Rustholli on erikoistunut toteuttamaan kotisi keskeisimpien huoneiden remontteja. Kylpyhuoneremontti vaatii runsaasti erikoisosaamista ja kokemusta. Siksi remontti kannattaakin antaa asiantuntijan tehtäväksi. Kaikilla asentajillamme on voimassa oleva sertifikaatti. Omat asiantuntijamme muokkaavat toiveidesi pohjalta juuri sellaisen kylpyhuoneen, josta haaveilet selatessasi sisustuslehtien sivuja. Sinun tehtäväsi on toivoa, meidän tehtävänämme on toteuttaa. Aloita elämäsi kylpyhuoneremontti tästä.

VINKKEJÄ TÄYDELLISEN KYLPYHUONEEN SUUNNITTELUUN

Mikä olisikaan parempaa kuin aloittaa ja lopettaa päivänsä tyylikkäässä unelmien kylpyhuoneessa. Kylpyhuone merkitsee monelle rentoutumista pitkän työpäivän jälkeen. Toisaalta kylpyhuone toimii myös arkisena pyykinhuoltopaikkana. Kylpyhuone on keittiön lisäksi yksi kodin tärkeimmistä huoneista, ja sen vuoksi siellä viihtymiseen kannattaakin panostaa.

KYLPYHUONEEN KALUSTEIDEN JA KAAKELEIDEN VALINTA

Markkinoilla on lukemattomia vaihtoehtoja, joista voit valita tyyliisi sopivat wc kalusteet, laatat, kylpyhuoneen kaapinovet, peilit ja niin edelleen. Selailemalla sisustuslehtiä löydät hyviä ideoita omaa kylpyhuonettasi varten. Kerää internetistä inspiraatiokuvia, joita voit käyttää apuna remonttia suunniteltaessa. Kokoa ideoista itsellesi mieluinen kokonaisuuden. Suunnittelussa on hyvä miettiä, minkälaisen tunnelman haluat luoda kylpyhuoneeseen.

Rusthollin ammattilaiset auttavat sinua kylpyhuonesuunnitelman tekemisessä mielellään. Meiltä saat vinkkejä siitä, kuinka saat kylpyhuoneestasi toimivan ja upean, aivan kuin se olisi suoraan sisustuslehdestä.

Pohjoismaisesta tyylistä pitävät valitsevat selkeälinjaiset kylpyhuonekalusteet ja pintamateriaalit, joilla syntyy moderni puhdaslinjainen ilme kylpyhuoneeseen. Maalaisromanttisesta tyylistä nauttiva valitsee kylpyhuoneeseensa lämminhenkisiä hempeitä sävyjä ja koristeelliset kalusteet maustettuna ripauksella vanhanaikaista tunnelmaa. Tumman puun ja valkoisen yhdistelmä höystettynä lämpimillä voimakkailla sävyillä tuo mieleen itämaisen kylpylän. Valitse mieleisesi, me toteutamme sen.

TILARATKAISUT KYLPYHUONEESSA

Tyylin ja tunnelman lisäksi on mietittävä ketkä kylpyhuonetta käyttävät, jotta tilasta saadaan mahdollisimman käytännöllinen ja toimiva kokonaisuus. Sillä onko käyttäjä sinkku, lapsiperhe vai eläkeikäinen pariskunta on todella paljon merkitystä tilaratkaisuja valittaessa. Esimerkiksi kylpyhuonekalusteiden korkeus ja sijoittelu, säilytystilan määrä ja toiminnallisuudet suunnitellaan käyttäjien mukaan. Korkeammat wc kalusteet sopivat vanhuksille, kun taas matalammat toimivat lapsiperheessä paremmin. Naiset tarvitsevat yleensä enemmän säilytystilaa kosmetiikkatuotteille kuin miehet ja niin edelleen.

Jos kylpyhuone toimii samalla kodinhoitohuoneena, on pyykkihuollon toimivuus suunniteltava hyvin. Minkälainen pesukone tilaan mahtuu tai tarvitaanko kylpyhuoneeseen kaappi pyykkejä varten. Myös wc:n puhdistaminen tulee ottaa huomioon kylpyhuonekalusteita valittaessa. Selkeät linjat ja saumattomat kalusteet sekä laajat tasot ovat helppoja puhdistaa. Myös kylpyhuoneenkaappien ovien pintamateriaaliksi kannattaa valita likaahylkivä ja helposti pyyhittävä vaihtoehto.

VALAISTUS JA TEKSTIILIT VIIMEISTELEVÄT TILAN TYYLIN

Kylpyhuoneen sisustukseen ja tunnelmaan vaikuttavat myös asennettu valaistus sekä valitut tekstiilit. Kylpyhuoneen valaisimia on saatavilla lukuisia malleja. Esimerkiksi kaappeihin asennettavat led-kohdevalaisimet tuovat modernia ja näyttävää ilmettä sekä toimivat kivana yksityiskohtana. Valaistuksella voidaan säätää tilan tunnelmaa sekä halutessa korostaa tiettyjä yksityiskohtia. Myös meikkaaminen ja ihonhoito sujuu paremmin hyvässä valossa. Iltojen rentoutumishetkiin on mukava himmentää kylpyhuoneen valaistusta tai kylpeä vaikkapa kynttilän valossa.

Tekstiileillä saadaan viimeisteltyä kylpyhuone viimeisen päälle valmiiksi. Valitse pyyhkeet, suihkuverho ja matto tyylisi sekä valitun värimaailman mukaan. Pelkistettyä valkoista tyyliä voidaan helposti piristää väreillä tai harmonista tyyliä voidaan jatkaa valitsemalla maanläheiset värit kuten beige ja harmaa. Tekstiilit ovat helppo ja edullinen tapa muunnella kylpyhuoneen tunnelmaa ja ilmettä.

Rustholli toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneen aikatakuulla, etkä joudu lainaamaan naapurin suihkua viikkotolkulla. Rusthollin toteuttamat remontit ovat myös kotitalousvähennyksen alaista työtä, lue lisää mitä se tarkoittaa sinun remontissa. Ota yhteyttä ja kerro meille millaisesta kylpyhuoneesta unelmoit!