KODIN REMONTIT - VANTAA

Rustholli on Suomen johtava avaimet käteen -remontoija, joka toteuttaa keittiöremontin tai kylpyhuoneremontin laadukkaasti alusta loppuun Vantaalla sijaitsevissa kohteissa. Toteutamme remontit aina asiakkaan toiveiden mukaan ja valitsemilla materiaaleilla. Autamme suunnittelemaan toimivan ja viihtyisän kokonaisuuden kotiisi.

Kylpyhuone- ja keittiöremonttien lisäksi Rustholli tekee kaikki kodin sisäpuoliset remontit Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella. Voit tilata kauttamme muun muassa pintojen uusimiset, lattioiden vaihdot, väliseinien rakentamiset ja muutostyöt, kalusteiden asennukset sekä saunatilojen uudistukset.

UUTTA ILMETTÄ KOTIISI LUOTETTAVASTI JA VAIVATTOMASTI

Olemme apuna kaikissa kodin sisäpuolisissa remonteissa olipa kyse sitten kylpyhuoneremontista, keittiöremontista tai pintaremontista. Teemme remontit vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Onnistuneen kokonaisuuden perustana on työntekijöidemme ammattitaito, laadukkaat materiaalit, asiakkaan huomioiminen remontin aikana, nopeus sekä arvomme rehellisyys ja luotettavuus. Nämä antavat lopullisen varmuuden siitä, että remonttisi valmistuu lupausten mukaan.

Remonttisuunnittelijamme Vantaalla kertovat vaihtoehdoista, joilla keittiö, kylpyhuone tai muu kodin huoneista saadaan uudistettua. Huomioimme suunnitelmissa tottakai aina tarpeesi sekä remontille asetetun budjetin. Kerromme mielellämme vinkkimme tilojen suunnitteluun sekä materiaalien valintaan. Tiedämme minkälaisia vaatimuksia esimerkiksi kodin märkätilat asettavat valittaville kalusteille sekä materiaaleille. Laaditun remonttisuunnitelman avulla voit helposti seurata remontin etenemistä, kun tiedät missä vaiheessa mitäkin on tarkoitus tehdä.

Usein pelkkä pintaremontti riittää tekemään muuten hyväkuntoisista tiloista siistit ja viihtyisät. Seinien maalaus tai tapetointi raikastaa tilaa ja antaa kodille modernin ilmeen. Olipa kyse laajemmasta huoneistoremontista, keittiöremontista tai pienestä pintaremontista, Rusthollin asiantuntevat remontoijat ovat apunasi. Tarjoamme palveluitamme Vantaan lisäksi kaikkialla Uudellamaalla.

KYLPYHUONEREMONTIN TOTEUTUS

Etsitkö ammattitaitoista kylpyhuoneen remontoijaa Vantaalla sijaitsevaan kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi? Rustholli toteuttaa kodin kylpyhuoneremontit laadukkaasti ja määräysten mukaisesti. Kaikilla asentajillamme on voimassa oleva VTT:n märkätila-asentajan sertifikaatti. Hoidamme remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun ja huomioimme asiakkaan toiveet ja tarpeet suunnittelussa. Annamme kaikille remonteillemme aikatakuun, joka tarkoittaa, että remontti toteutetaan sovitussa aikataulussa. Mikäli aikataulu jostain syystä venyisi, hyvitämme viivästyksen remontin loppusummassa.

Toteutamme juuri sellaisen kylpyhuoneen, josta olet aina unelmoinut. Kylpyhuone voidaan tarvittaessa purkaa ja rakentaa kokonaan uudestaan lattiasta kattoon. Mikäli pinnat ovat hyväkuntoiset ja siistit, voidaan pelkällä kalusteiden, peilien, valaistuksen ja suihkukalusteiden vaihdolla saada aikaan toivottu tunnelma ja ilme. Vierailtuamme kohteessa annamme konkreettisen kustannusarvion kylpyhuoneremonttisi lopullisesta hinnasta ja yksityiskohtaisen, toiveisiisi perustuvan suunnitelman lopputuloksesta. Autamme valitsemaan sopivat materiaalit sekä kalusteet käyttötarkoituksen ja toivotun tyylin mukaan.

RUSTHOLLI TAKAA LAADUKKAAN LOPPUTULOKSEN

Keittiö sekä kylpyhuone ovat kodin arvokkaimpia huoneita, joten niiden remontointiin kannattaa investoida. Kun tilaratkaisut sekä käytettävät materiaalit valitaan huolella, saadaan tiloista toimiva kokonaisuus, joka palvelee asukkaita vielä vuosienkin päästä. Rusthollin tekemät remontit ovat kotitalousvähennyksen alaista työtä, josta voit saada hyvityksen verotuksessa. Annamme työllemme jopa kahden vuoden takuun.

Tilaa kylpyhuoneremontti, keittiöremontti tai muu kodin remontti meidän toteuttamana. Palvelemme Vantaalla sekä kaikkialla Pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella.